Gerechten

Onderstaand een overzicht van de gerechten die u in de verschillende buffetten terug kunt vinden. Ten eerste omdat sommige gerechten minder en andere gerechten wat meer uitleg behoeven. Ten tweede omdat u desgewenst op aanvraag zelf uw menu kunt samenstellen.

  • Salades

Kartoffel Salat: Altijd lekker, want zelf helemaal vers bereid. Met appel, augurk en ui

*

Assortiment van Kartoffel Salat, Rucula, tomaat, mozzarella, komkommer, wortel, groene salade en fruit

*

Tonijnsalade met Rucula, tomaat, mozzarella, komkommer, wortel, groene salade en fruit

*

Vers bereide rundvleessalade met vleeswaren assortiment

*

Vers bereide vissalade met assortiment van vis en zeevruchten

  • Tasty Bites / Canapés:

Canapé cups met kip

*

Canapé cups met gamba’s

*

Canapés met komkommer, ham en roomkaas

*

Canapés met roomkaas met mosterd en brie

*

Canapés met pesto en mozzarella

*

Canapés met rosbief en rucula

*

La Cozinha tortilha van tonijn

*

Ei gevuld met Braziliaanse smeerkaas

*

Pittige kipspiesjes

*

Kipsaté (warm)

*

Balletjes ‘La Cozinha’ in saus (warm)

  •  Hartige taarten:

Terrine met ham en augurk

*

Terrine met tonijn

*

Terrine met kip

*

Quiche van Spinazie-crème

*

Quiche van Zalm en Spinazie

*

Quiche van Kip met prei

  • Groentes:

Gegrillde aubergine

*

Gegrillde courgette

  • Soepen:

Groentesoep

*

Tomaten

*

Erwtensoep

 

  • Vleesgerechten:

Beenham La Cozinha: Wij gebruiken hiervoor een rauwe Coburger, dit is een onderdeel van de achterpoot van het varken. Deze Coburger wordt door ons speciaal gekruid en in de oven bereidt. Met zwoerd, maar zonder been, omdat dit lastig snijden is.

Onze ham is niet roze gekleurd, zoals ham voor op de boterham. Deze roze kleur is niet natuurlijk en wordt kunstmatig toegevoegd en dat is iets wat wij liever niet doen.

De beenham kan in één stuk, of voorgesneden worden. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

*

Gesneden rosbief in champignonsaus – Wij gebruiken hiervoor een staartstuk, een rosbief met een pittige smaak, deze wordt geserveerd in een heerlijke saus op basis van verse champignons en peper,

*

Pittige spare ribs

*

Oyster spare ribs

*

Rocambole – Vleesbrood van gekruid rundergehakt, gevuld met witlof en spekjes – in tomaten-ketjap saus,

*

Fricasé – Gesneden kipfilet in pittige tomaten-crème saus met veel groente

*

Beef Stir – Gesneden rundvlees in pittige ketjap saus,

*

Curry Chicken – Gesneden kipfilet met ui in Kerrie saus,

*

Balletje ‘La Cozinha’ – Rundvleesballetjes in tomaat-ketjap saus

  • Visgerechten:

Hele zalm uit de oven – Bij velen favoriet, ook bij Inajara zelf. De zalm wordt gekruid en in zijn geheel in de oven bereid. Wij serveren de zalm met kop op een mooie schaal en ze is altijd iets bijzonders om te zien. De zalm wordt rechtstreeks uit de oven opgemaakt en bezorgd, maar niet warmgehouden om uitdrogen te voorkomen. Wij noemen dit ‘op kamertemperatuur’.

  • Vegetarische gerechten:

Fricasé – Blokjes tofu in pittige tomaten-crème saus met veel groente

*

Penne in tomatensaus en Basilicum

*

Penne in Spinazie roomsaus

*

Lasagna di Spinaci

*

Lasagna van Aubergine

*

Lasagna met Brocoli

  • Desserts:

Ananas met mint

*

Meloen en ananas

*

Chocolade taart

*

Crème brûlée

*

Braziliaans pudim met kokos

*

Braziliaanse pudim