Buffetten

Wij bieden onderstaande buffetten:

 

Werkwijze:

De prijsstelling van onze catering buffetten is vanaf 25 personen. Voor kleinere gezelschappen vanaf 15 personen rekenen wij een kleine toeslag. Gezelschappen kleiner dan 15 personen zijn ook mogelijk, maar meestal bieden we dan in overleg een aangepast menu.

Onze catering buffetten, met uitzondering van het budget menu en speciaal samengestelde bestellingen, leveren wij aan op porseleinen schalen en in Shafing Dishes met branders. Een shafing dish is een RVS bak, waarin branders water aan de kook brengen. Boven het hete water hangt de bak waar het eten in zit. Zodoende brandt het eten nooit aan en wordt het gelijkmatig warmgehouden.

Levering:

Bij aankomst op het afgesproken tijdstip stellen wij het buffet op, steken de branders aan en zorgen dat alles netjes erbij staat. Dan rekenen wij meestal contant af, tenzij vooraf anders overeengekomen.

Meestal spreken wij bij afleveren ook af wanneer de spullen opgehaald worden. De spullen ontvangen wij graag zonder etensresten en afgespoeld retour, tenzij anders afgesproken is.

Wij hopen hiermee volledig en duidelijk te zijn geweest, maar schroomt u niet contact op te nemen, indien u nog vragen of opmerkingen heeft.

Graag zien wij uw aanvraag of bestelling tegemoet, bij voorkeur per e-mail, maar bellen kan natuurlijk ook, zij het dat de bereikbaarheid soms wisselend is. ’s Avonds of in het weekend is overigens geen probleem.